Kérem válasszon az alábbi sörökből, majd töltse le a rendelési adatlapot és juttassa el nekünk email-ben az  info.gastroquality@gmail.com email címre.

Elküldött rendelés módosítás vagy az elszállítási időpont előtt, legfeljebb 48 órával tudjuk elfogadi, ellenkező esetben az eredeti rendelés értékét meg kell téríteni.

A megrendelt sört áruátvételkor számla ellenében, készpénzfizetéssel kell kiegyenlíteni. A hordó göngyöleg betétdíjjal együtt, mely visszaszállításkor visszafizetésre kerül. Hordó göngyöleg díja: 15.000 Ft, a Monyo esetében 16.000 Ft.

first-pilsner

FIRST PILSNER Lager

Bruttó ár: 31 737 Ft / 30 literes hordó

Alsóerjesztésű Pilsnerünk a legjobb cseh hagyományok alapján készült – receptjét a Cseh Sörfőzők Egyesületének elnökével közösen állítottuk össze, hogy egy ízletes, könnyű cseh lágert tehessünk az asztalotokra.
Alkohol: 4.5%
IBU: 21

first-ipa

FIRST IPA India Pale Ale

Bruttó ár: 39 357 Ft / 30 literes hordó

A FIRST India Pale Ale a hagyományos IPA-khoz illeszkedve egy enyhén gyümölcsös illatú, könnyen iható sör lett, melyet büszkén ajánlunk beszélgetésekhez, zenehallgatáshoz és nagy mulatságokhoz egyaránt.
Alkohol: 5.6%
IBU: 53

first-belgian-cherry

FIRST BELGIAN CHERRY Meggyes Ale

Bruttó ár: 36 817 Ft / 30 literes hordó

Felsőerjesztésű belga búzasör alapú meggyes sör, melyben a belga wit fűszeressége jól párosul a meggy enyhe fanyarságával.
Alkohol: 4,5%
IBU: 13

first-apa

FIRST APA American Pale Ale

Bruttó ár: 39 357 Ft / 30 literes hordó

Az American Pale Ale (APA) egy felsőerjesztésű sörstílus. A tradicionális angol Ale típusú sörök amerikai komlós átértelmezése, a sörforradalom egyik zászlóshajója. Karakteres komlóíz jellemzi, kellemes, füves jegyeket hordoz. Legtöbbször a komló adja a sör jellegzetes, keserű, citrusos karakterét, de azt mindig kordában tartja az édeskésebb malátás ízvilág.

American Pale Ale-ünk a 2018-as XII. Kisüzemi Sörfőzők Egyesülete Sörversenyén Bronz Diplomát szerzett.
Alkohol: 4.8%
IBU: 27

first-witbier

FIRST BELGIAN WITBIER Belga Búza

Bruttó ár: 33 642 Ft / 30 literes hordó

Felsőerjesztésű belga búzasör. A Wit sörök hagyományaihoz méltón narancshéjjal és korianderrel készült, így téve teljessé a búzasörök édeskés, fűszeres ízvilágát.
Alkohol: 4.5%
IBU: 13

first-mexicano

FIRST MEXICANO Kukoricás Lager

Bruttó ár: 35 547 Ft / 30 literes hordó

A mexikói lágerek ihlette, kukoricás lágerünk egy könnyű, aranysárga kísérője lehet bármilyen találkozónak vagy fiestának – a hagyományos lágersörök ízvilágával, enyhe keserűséggel érkezik új alsóerjesztésű sörünk.
Alkohol: 4.5%
IBU: 12

Rafa

Rafa

BRUTTÓ ÁR: 57 277 Ft / 30 LITERES HORDÓ

Rafa egy többszörös díjnyertes savanyított IPA, minek ízvilágát az olasz limoncello likőr ihlette. Duplán hidegkomlóztuk citrusos aromájú amerikai komlókkal és reszelt citromhéjjal, majd laktózzal tettük testesebbé és krémesebbé a tökéletes savanyú sör élményért!

whitepassion

White Passion

Bruttó ár: 44 001 Ft / 30 literes hordó

Mi lehet frissítőbb egy klasszikus bajor búzánál? Egy trópusi gyümölcsös Hefeweizen! Valódi mangót és maracuját adunk az erjedő sörhöz, és azzal együtt erjesztjük, így egy fanyar, aromatikus és rendkívül szomjoltó sört kapunk.

IPA

IPA

Bruttó ár: 48 197 Ft / 30 literes hordó

A Fehér Nyúl első söre, egy klasszikus amerikai IPA, sallangok nélkül. Gyantás keserű, citrusos aromákkal és intenzív, de nem kilógó keserűséggel.

CalmStorm_2

Calm storm

Bruttó ár: 41 212 Ft / 20 literes hordó

9,8%-os balti porterünk igazi nagyágyú. Fekete lager, kávés, étcsokoládés ízjegyekkel és melengető, közepes testtel.

Pils

Pils

Bruttó ár: 38 557 Ft / 30 literes hordó

Könnyű világos sörre vágysz? A Fehér Nyúl Pils tökéletes választás! Szalmasárga szín, határozott keserűség és a hidegkomlózásnak köszönhetően intenzív komlóillat. Minden, amit egy kiváló asztali sörtől várhatsz!

BigFoot-Brand-Ale

BigFoot Brand Ale

Bruttó ár: 17 869 Ft / 30 literes hordó

Sörfőzdénk szortimentjének belépő szintű söre, – frissítő, malátaközpontú ital – egyszerű és barátságos szűrt sör.
Négy és fél százalékos alkohol- tartalma kiváló lehetőséget nyújt akár a közepesnél nagyobb mennyiség elfogyasztására is.

Szürke ballon, borosta, AK-47 és világos sör – minden gengszter így kezdi.

BigFoot-Silver-Street

BigFoot Silver Street

Bruttó ár: 31 623 Ft / 30 literes hordó

Világos búzasörünk. A Weihenstephan színtenyészet élesztőjével készül, mely a világ legjobb törzseként ismert. Egy búzasör lelke az élesztő, testnek pedig a búzamaláta mellé hagyományos pilzeni malátát választottunk.
Jól iható szűretlen, világos búzasör, az 5,4%-os alkoholtartalom miatt lassan mosolygósra fordulnak a beszélgetések felette.
Nincs is annál jobb, mint egy selymes búzasör mellett nézegetni a táncosnőket a Silver Streeten.

BigFoot-Chicago

BigFoot Chicago

Bruttó ár: 32 766 Ft / 30 literes hordó

A korai XX. század ízeire emlékeztető pale ale, amit az egyedisége hangsúlyozása végett új műfajmegjelöléssel illetünk és Alphonse pale ale-nek hívunk.
Gyönyörű vöröses színét számtalan féle minőségi malátából nyeri, leheletnyi pikáns keserűségét pedig abból, hogy csakis aromakomlókat adtunk hozzá – Saphirt és Traditiont.
Ez Chicago éjszakai élete – habkönnyű züllöttség – ez az amitől frászt kapnak a prohibicionisták!

horizont-herr-lager

Horizont Brewing HERR LAGER Hidegkomlózott Lager

Bruttó ár: 34 900 Ft / 30 literes hordó

Könnyed cseh típusú lager, amerikai komlókkal.

A legnagyobb trükk, hogy nincs trükk. Kitűnő alapanyagok, odafigyelés és elegendő idő. Az apró, de fontos csavart a hidegkomlózás adja.
Bronzérem, Alltech Craft Brews & Food Fair 2019

Jellemzők

Alkohol: 4,5%
IBU: 25

horizont-easy-a

Horizont Brewing Easy A American Pale Ale

Bruttó ár: 42 200 Ft / 30 literes hordó

Citrusos aromajegyekkel bíró amerikai pale ale

Azoknak, akik szeretik a komlós aromákat, de nem ragaszkodnak az IPA-k agresszív ízvilágához. Illatában citromfű, lime és bodza.
Bronzérem, Alltech Craft Brews & Food Fair 2017

Jellemzők

Alkohol: 4,5
IBU: 30

horizont-gentle-bastard.jpg

Horizont Brewing Gentle Bastard India Pale Ale

Bruttó ár: 46 600 Ft / 30 literes hordó

Narancsszínű amerikai IPA, ahogy mi szeretjük!

Kesernyés, de tömve van trópusi citrusfélék ízével. A komló intenzitását finoman ellensúlyozza a kekszes malátásság.

Jellemzők

Alkohol: 6,5%
IBU: 63

horizont-hazy-queen

Horizont Brewing Hazy Queen New England IPA

Bruttó ár: 52 400 Ft / 30 literes hordó

Ködös, illatos New England IPA

Krémes-, szinte harapható kortyérzet, trópusi gyümölcs kavalkád. Duplán hidegkomlózva a nagyobb hatás kedvéért.
Mindig frissen készítjük, idd Te is mindig frissen!
Dublin – Alltech Craft Brews verseny: 2019. ezüstérem
World Beer Awards 2019 SPECIALTY IPA HUNGARY WINNER

Jellemzők

Alkohol: 6%
IBU: 45

horizont-hazy-queen

Horizont Brewing Double Gentle Bastard India Pale Ale

Bruttó ár: 51 000 Ft / 30 literes hordó

Masszív dupla IPA meglepő könnyedséggel!

Minden, amit a Gentle Bastard-ban szerettél, csak duplán! Tekerd fel a potmétert a citrusokon, a finom kesernyén és az azt ellensúlyozó malátásságon!

Jellemzők

Alkohol: 8%
IBU: 80

monyo-fat-cat

Monyo Fat Cat Golden Lager

Bruttó ár: 31 500 Ft / 30 literes hordó

Ha unod már a nagyüzemi egyensöröket, kóstold meg ezt az amerikai komlókkal főzött aranyszínű, alsóerjesztésű lágert. Friss, virágos, citrusos komlósság és malátás édesség épp ideális egyensúlya. Egy korsó sosem elég belőle.

Alkohol: 4.2%
Balling: 10,7°

monyo-american-beauty

Monyo American Beauty American Pale Ale

Bruttó ár: 41 500 Ft / 30 literes hordó

Az American Beauty-ban szerintünk minden megvan, amiért az American Pale Ale a sörforradalom egyik vezető sörstílusa lett: a malátaalap könnyű, a komló nem harsány, de harapható, a kortyérzet épp csak kellemesen testes, visszafogottan keserű lecsengéssel. A Chinook, Columbus és Mosaic komlók miatt a mi változatunkat némi virágos, mézes ízjegyek teszik még emlékezetesebbé, alacsony alkoholtartalma miatt pedig a nap bármely szakaszában ideális frissítő.

Alkohol: 5,6%
Balling: 13,5°

monyo-flying-rabbit

Monyo Flying Rabbit India Pale Ale

Bruttó ár: 44 450 Ft / 30 literes hordó

A Flying Rabbit a legismertebb magyar kraft IPA, főzdénk alapszortimentjének a legmeghatározóbb tagja. A rengeteg tengerentúli Citra és Centennial komló miatt egyszerre vannak meg benne a stílusra jellemző trópusi gyümölcsös és markánsan gyantás, kesernyés ízjegyek, mindez pedig kellemes testességgel párosul. Szárnyalásra született.

Alkohol: 6,5%
Balling: 17°

monyo-schatzi

Monyo Bipolar Bear White IPA

Bruttó ár: 52 070 Ft / 30 literes hordó

A white IPA egyfajta átmenet az újhullámos amerikai IPA-k és a fűszeres belga búzasörök (azaz witbierek) között. Utóbbi stílusból inspirálódva a mi verziónkba is került bio citrushéj (narancs, grapefruit), valamint koriander, előbbi miatt pedig nem fogtuk vissza magunkat a komlózás terén. A végeredmény egy kellemesen citrusos, gyümölcsösen észteres és balanszosan keserű ivósör lett, ami a nap bármely szakaszában jól csúszik.

Alkohol: 6,1%
Balling: 15,2°

monyo-cherry-hero

Monyo Cherry Hero Meggyes Ale

Bruttó ár: 42 500 Ft / 30 literes hordó

Alapszortimentünk leggyümölcsösebb tagjában nincs semmi csavar, csak a tiszta, zamatos gyümölcs és egy jó ale kombinációja tündököl benne. Az irdatlan mennyiségű meggyel készült Cherry Hero megőrizte a gyümölcsre jellemző édes-fanyar ízeket, de közben megmaradt sörnek is. A kortyérzet olyan, mintha egy frissen szüretelt meggybe harapnál, míg a 4.3%-os alkoholtartalom miatt “egészestés” tételnek is ideális.

Alkohol: 4,3%
Balling: 10,5°

monyo-schatzi

Monyo Schatzi Bajor Búza

Bruttó ár: 38 500 Ft / 30 literes hordó

Egy igazi, ízig-vérig bajor búzasör. Pont olyan karakteres, mint azok a szőke kék szemű felszolgálólányok az Oktoberfesten. Sörünk illatában és ízében is maximális mértékben hordozza a bajor búzára jellemző stílusjegyeket. A banános, szegfűszeges illatokat egy kis búzás citrusosság egészít ki. Ízében megtalálható az enyhe fanyarság, ami a szűretlenségéből fakadó testességgel tökéletes egyensúlyt alkot. Remek frissítő!

Alkohol: 5,5%
Balling: 13,1°

Kérem válasszon a fent felsorolt sörökből, majd a töltse le a rendelési adatlapot és juttassa el nekünk email-ben az  info.gastroquality@gmail.com email címre.

Elküldött rendelés módosítás vagy az elszállítási időpont előtt, legfeljebb 48 órával tudjuk elfogadi, ellenkező esetben az eredeti rendelés értékét meg kell téríteni.

A megrendelt sört áruátvételkor számla ellenében, készpénzfizetéssel kell kiegyenlíteni. A hordó göngyöleg betétdíjjal együtt, mely visszaszállításkor visszafizetésre kerül. Hordó göngyöleg díja: 15.000 Ft, a Monyonál 16.000 Ft.