Kérem válasszon az alábbi sörökből, majd töltse le a rendelési adatlapot és juttassa el nekünk email-ben az  info.gastroquality@gmail.com email címre.

Elküldött rendelés módosítás vagy az elszállítási időpont előtt, legfeljebb 48 órával tudjuk elfogadi, ellenkező esetben az eredeti rendelés értékét meg kell téríteni.

A megrendelt sört áruátvételkor számla ellenében, készpénzfizetéssel kell kiegyenlíteni. A hordó göngyöleg betétdíjjal együtt, mely visszaszállításkor visszafizetésre kerül. Hordó göngyöleg díja: 15.000 Ft.

BigFoot-Brand-Ale

BigFoot Brand Ale

Bruttó ár: 15 900 Ft / 30 literes hordó

Sörfőzdénk szortimentjének belépő szintű söre, – frissítő, malátaközpontú ital – egyszerű és barátságos szűrt sör.
Négy és fél százalékos alkohol- tartalma kiváló lehetőséget nyújt akár a közepesnél nagyobb mennyiség elfogyasztására is.

Szürke ballon, borosta, AK-47 és világos sör – minden gengszter így kezdi.

BigFoot-Silver-Street

BigFoot Silver Street

Bruttó ár: 20 500 Ft / 30 literes hordó

Világos búzasörünk. A Weihenstephan színtenyészet élesztőjével készül, mely a világ legjobb törzseként ismert. Egy búzasör lelke az élesztő, testnek pedig a búzamaláta mellé hagyományos pilzeni malátát választottunk.
Jól iható szűretlen, világos búzasör, az 5,4%-os alkoholtartalom miatt lassan mosolygósra fordulnak a beszélgetések felette.
Nincs is annál jobb, mint egy selymes búzasör mellett nézegetni a táncosnőket a Silver Streeten.

BigFoot-Chicago

BigFoot Chicago

Bruttó ár: 25 500 Ft / 30 literes hordó

A korai XX. század ízeire emlékeztető pale ale, amit az egyedisége hangsúlyozása végett új műfajmegjelöléssel illetünk és Alphonse pale ale-nek hívunk.
Gyönyörű vöröses színét számtalan féle minőségi malátából nyeri, leheletnyi pikáns keserűségét pedig abból, hogy csakis aromakomlókat adtunk hozzá – Saphirt és Traditiont.
Ez Chicago éjszakai élete – habkönnyű züllöttség – ez az amitől frászt kapnak a prohibicionisták!

horizont-herr-lager

Horizont Brewing HERR LAGER Hidegkomlózott Lager

Bruttó ár: 29 500 Ft / 30 literes hordó

Könnyed cseh típusú lager, amerikai komlóval.

Könnyed német típusú lager, amerikai komlókkal.
A legnagyobb trükk, hogy nincs trükk. Kitűnő alapanyagok, odafigyelés és elegendő idő. Az apró, de fontos csavart a hidegkomlózás adja.
Bronzérem, Alltech Craft Brews & Food Fair 2019

Jellemzők

Alkohol: 4,5%
IBU: 25

horizont-Saison-Witbier

Horizont Brewing SAILOR BELLE Saison Witbier

Bruttó ár: 33 500 Ft / 30 literes hordó

Belga fehér búza citrushéjjal és korianderrel

Egy búzasör minden évszakra. Egyesíti a klasszikus belga witbierek frissítő ízét a különleges saison élesztő intenzitásával és fanyarságával.
Alltech Craft Brews & Food Fair 2017 Grand Champion

Jellemzők

Alkohol: 6%
IBU: 10

horizont-easy-a

Horizont Brewing Easy A American Pale Ale

Bruttó ár: 33 500 Ft / 30 literes hordó

Citrusos aromajegyekkel bíró amerikai pale ale

Azoknak, akik szeretik a komlós aromákat, de nem ragaszkodnak az IPA-k agresszív ízvilágához. Illatában citromfű, lime és bodza.
Bronzérem, Alltech Craft Brews & Food Fair 2017

Jellemzők

Alkohol: 4,5
IBU: 30

horizont-gentle-bastard.jpg

Horizont Brewing Gentle Bastard India Pale Ale

Bruttó ár: 39 500 Ft / 30 literes hordó

Narancsszínű amerikai IPA, ahogy mi szeretjük!

Kesernyés, de tömve van trópusi citrusfélék ízével. A komló intenzitását finoman ellensúlyozza a kekszes malátásság.

Jellemzők

Alkohol: 6,5%
IBU: 63

horizont-hazy-queen

Horizont Brewing Hazy Queen New England IPA

Bruttó ár: 43 500 Ft / 30 literes hordó

Ködös, illatos New England IPA

Krémes-, szinte harapható kortyérzet, trópusi gyümölcs kavalkád. Duplán hidegkomlózva a nagyobb hatás kedvéért. Mindig frissen készítjük, idd Te is mindig frissen!
Dublin – Alltech Craft Brews verseny: 2019. ezüstérem
World Beer Awards 2019 SPECIALTY IPA HUNGARY WINNER

Jellemzők

Alkohol: 6%
IBU: 45

horizont-hazy-queen

Horizont Brewing Double Gentle Bastard India Pale Ale

Bruttó ár: 43 500 Ft / 30 literes hordó

Masszív dupla IPA meglepő könnyedséggel!

Minden, amit a Gentle Bastard-ban szerettél, csak duplán! Tekerd fel a potmétert a citrusokon, a finom kesernyén és az azt ellensúlyozó malátásságon!

Jellemzők

Alkohol: 8%
IBU: 80

monyo-fat-cat

Monyo Fat Cat Golden Lager

Bruttó ár: 31 500 Ft / 30 literes hordó

Ha unod már a nagyüzemi egyensöröket, kóstold meg ezt az amerikai komlókkal főzött aranyszínű, alsóerjesztésű lágert. Friss, virágos, citrusos komlósság és malátás édesség épp ideális egyensúlya. Egy korsó sosem elég belőle.

Alkohol: 4.2%
Balling: 10,7°

monyo-american-beauty

Monyo American Beauty American Pale Ale

Bruttó ár: 41 500 Ft / 30 literes hordó

Az American Beauty-ban szerintünk minden megvan, amiért az American Pale Ale a sörforradalom egyik vezető sörstílusa lett: a malátaalap könnyű, a komló nem harsány, de harapható, a kortyérzet épp csak kellemesen testes, visszafogottan keserű lecsengéssel. A Chinook, Columbus és Mosaic komlók miatt a mi változatunkat némi virágos, mézes ízjegyek teszik még emlékezetesebbé, alacsony alkoholtartalma miatt pedig a nap bármely szakaszában ideális frissítő.

Alkohol: 5,6%
Balling: 13,5°

monyo-flying-rabbit

Monyo Flying Rabbit India Pale Ale

Bruttó ár: 41 500 Ft / 30 literes hordó

A Flying Rabbit a legismertebb magyar kraft IPA, főzdénk alapszortimentjének a legmeghatározóbb tagja. A rengeteg tengerentúli Citra és Centennial komló miatt egyszerre vannak meg benne a stílusra jellemző trópusi gyümölcsös és markánsan gyantás, kesernyés ízjegyek, mindez pedig kellemes testességgel párosul. Szárnyalásra született.

Alkohol: 6,5%
Balling: 17°

monyo-schatzi

Monyo Bipolar Bear White IPA

Bruttó ár: 42 500 Ft / 30 literes hordó

A white IPA egyfajta átmenet az újhullámos amerikai IPA-k és a fűszeres belga búzasörök (azaz witbierek) között. Utóbbi stílusból inspirálódva a mi verziónkba is került bio citrushéj (narancs, grapefruit), valamint koriander, előbbi miatt pedig nem fogtuk vissza magunkat a komlózás terén. A végeredmény egy kellemesen citrusos, gyümölcsösen észteres és balanszosan keserű ivósör lett, ami a nap bármely szakaszában jól csúszik.

Alkohol: 6,1%
Balling: 15,2°

monyo-cherry-hero

Monyo Cherry Hero Meggyes Ale

Bruttó ár: 42 500 Ft / 30 literes hordó

Alapszortimentünk leggyümölcsösebb tagjában nincs semmi csavar, csak a tiszta, zamatos gyümölcs és egy jó ale kombinációja tündököl benne. Az irdatlan mennyiségű meggyel készült Cherry Hero megőrizte a gyümölcsre jellemző édes-fanyar ízeket, de közben megmaradt sörnek is. A kortyérzet olyan, mintha egy frissen szüretelt meggybe harapnál, míg a 4.3%-os alkoholtartalom miatt “egészestés” tételnek is ideális.

Alkohol: 4,3%
Balling: 10,5°

monyo-schatzi

Monyo Schatzi Bajor Búza

Bruttó ár: 38 500 Ft / 30 literes hordó

Egy igazi, ízig-vérig bajor búzasör. Pont olyan karakteres, mint azok a szőke kék szemű felszolgálólányok az Oktoberfesten. Sörünk illatában és ízében is maximális mértékben hordozza a bajor búzára jellemző stílusjegyeket. A banános, szegfűszeges illatokat egy kis búzás citrusosság egészít ki. Ízében megtalálható az enyhe fanyarság, ami a szűretlenségéből fakadó testességgel tökéletes egyensúlyt alkot. Remek frissítő!

Alkohol: 5,5%
Balling: 13,1°

first-pilsner

FIRST PILSNER Lager

Bruttó ár: 31 500 Ft / 30 literes hordó

Alsóerjesztésű Pilsnerünk a legjobb cseh hagyományok alapján készült – receptjét a Cseh Sörfőzők Egyesületének elnökével közösen állítottuk össze, hogy egy ízletes, könnyű cseh lágert tehessünk az asztalotokra.
Alkohol: 4.5%
IBU: 21

first-mexicano

FIRST Mexicano Kukoricás lager

Bruttó ár: 36 500 Ft / 30 literes hordó

A mexikói lágerek ihlette, kukoricás lágerünk egy könnyű, aranysárga kísérője lehet bármilyen találkozónak vagy fiestának – a hagyományos lágersörök ízvilágával, enyhe keserűséggel érkezik új alsóerjesztésű sörünk.
Alkohol: 4.5%
IBU: 12

first-witbier

FIRST WITBIER Belga búza

Bruttó ár: 33 500 Ft / 30 literes hordó

Felsőerjesztésű belga búzasör. A Wit sörök hagyományaihoz méltón narancshéjjal és korianderrel készült, így téve teljessé a búzasörök édeskés, fűszeres ízvilágát.
Alkohol: 4.5%
IBU: 13

first-apa

FIRST APA

Bruttó ár: 35 500 Ft / 30 literes hordó

Az American Pale Ale (APA) egy felsőerjesztésű sörstílus. A tradicionális angol Ale típusú sörök amerikai komlós átértelmezése, a sörforradalom egyik zászlóshajója. Karakteres komlóíz jellemzi, kellemes, füves jegyeket hordoz. Legtöbbször a komló adja a sör jellegzetes, keserű, citrusos karakterét, de azt mindig kordában tartja az édeskésebb malátás ízvilág.

American Pale Ale-ünk a 2018-as XII. Kisüzemi Sörfőzők Egyesülete Sörversenyén Bronz Diplomát szerzett.
Alkohol: 4.8%
IBU: 27

first-ipa

FIRST IPA India Pale Ale

Bruttó ár: 38 000 Ft / 30 literes hordó

A FIRST India Pale Ale a hagyományos IPA-khoz illeszkedve egy enyhén gyümölcsös illatú, könnyen iható sör lett, melyet büszkén ajánlunk beszélgetésekhez, zenehallgatáshoz és nagy mulatságokhoz egyaránt.
Alkohol: 5.6%
IBU: 53

first-evergreen-ipa

FIRST EVERGREEN IPA India Pale Ale

Bruttó ár: 41 500 Ft / 30 literes hordó

Travel Series sorozatunk első darabjához az amerikai Yakima-völgy különleges komlóit használtuk, hogy túllépjünk a klasszikus IPA ízvilágon és egy egyedi amerikai komlós India Pale Ale-t hozzunk létre.
Alkohol: 6%
IBU: 45

first-belgian-cherry

BELGIAN CHERRY Meggyes Ale

Bruttó ár: 35 000 Ft / 30 literes hordó

Felsőerjesztésű belga búzasör alapú meggyes sör, melyben a belga wit fűszeressége jól párosul a meggy enyhe fanyarságával.
Alkohol: 4,5%
IBU: 13

Kérem válasszon a fent felsorolt sörökből, majd a töltse le a rendelési adatlapot és juttassa el nekünk email-ben az  info.gastroquality@gmail.com email címre.

Elküldött rendelés módosítás vagy az elszállítási időpont előtt, legfeljebb 48 órával tudjuk elfogadi, ellenkező esetben az eredeti rendelés értékét meg kell téríteni.

A megrendelt sört áruátvételkor számla ellenében, készpénzfizetéssel kell kiegyenlíteni. A hordó göngyöleg betétdíjjal együtt, mely visszaszállításkor visszafizetésre kerül. Hordó göngyöleg díja: 15.000 Ft.